If You Love Coffee

Jura volautomatische koffiemachines: Zwitserse perfectie!

Jura brengt volautomatische koffiemachines op de markt van wereldklasse. De apparaten zien er net zo mooi uit als de geweldige koffiespecialiteiten die er zeer eenvoudig mee te bereiden zijn. De echte koffieliefhebber denkt immers niet alleen meer aan een espresso of een café crème, maar ook aan de populaire specialiteiten zoals caffé latte, cappuccino of latte macchiato. En met onze topmodellen is slechts één druk op de knop voldoende om ultiem van de koffie naar uw keuze te kunnen genieten…. De lekkerste koffievariëteiten bereid je gewoon thuis. 


De 25 maanden fabrieksgarantiegarantie op je machine is echt gewaarborgd als je een Jura machine koopt bij een geautoriseerde dealer zoals onze winkel. Tevens hebben wij een ruime voorraad onderhoudsproducten voor je Jura machine, ook kleine onderdelen. Zo kun je voor kleine problemen veelal bij ons in de winkel terecht, voor andere problemen biedt Jura Nederland uitkomst. 

Jura Dark Inox serie Jens Valk Buitengewoon koken

Nivona espressomachines

De volautomatische koffiemachines van Nivona zijn robuust, sterk en gemakkelijk in gebruik. De machines hebben vele mogelijkheden en bereiden voor u een heerlijk kopje koffie met perfecte crèmalaag. Wij hebben 3 verschillende modellen in de winkel gereed staan om te demonstreren en kunnen binnen 1 werkdag een machine in huis hebben.

Garantie en onderhoud voor Nivona's wordt uitgevoerd door de firma Lensen. Als je bij ons een volautomatische koffiemachine aanschaft (Jura of Nivona) dan kun je deze naar ons brengen en dan brengen wij de machine voor je weg en kun je een leenmachine meekrijgen terwijl het apparaat voor onderhoud weg is. 

Nivona Jens Valk Buitengewoon koken


Kwalitief goede koffiebonen halen het beste uit uw volautomaat!

Een machine van hoogstaande kwaliteit kan met perfect geselecteerde koffiebonen de beste koffie bereiden. In het koffieassortiment in onze winkel zijn verschillende intensiteiten te proberen van de merken Boot Koffie en Single Estate Coffee (gebrand in ons eigen Westland, in Maasdijk). Daarnaast hebben we sinds 2016 een uitgebreide collectie koffie uit diverse landen die we onder onze eigen merknaam voeren. 

 

ILLY FRANCIS FRANCIS! X7.1 € 199,-

(CAPSULES VOOR ILLY VERKRIJGBAAR BIJ ONS IN DE WINKEL)

De Francis Francis! X7.1 is er in de volgende kleuren: rood / zwart / wit

Metodo iperespresso is een revolutionaire manier om espresso te bereiden dankzij de vernieuwende extractie in twee fasen waar

bij een bijzonder zachte doch volle en aromatische espresso wordt bereid met een consistente cremelaag.

Het geh
eim schuilt volledig in de capsule met zijn speciale klepje onderaan: een geperforeerd elastisch tussenschot waardoor de koffie rechtstreeks en op een volkomen hygiënische manier in het kopje wordt gegoten, zonder contact met de machine. 

 

De capsule – waarop vijf internationale patenten rusten – is een echte, complete extractiegroep, waarbij het klassieke proces van ‘infusie’ vervangen wordt door twee verschillende fasen:


-  de hyperinfusie: uniforme en optimale omstandigheden en grotere druk in de capsule brengen het aroma en body van de koffie optimaal naar boven.

-  de emulsie: de koffie loopt door de opening van het klepje waardoor het zich vermengt met de lucht en zo een rond, fluwelig en duurzaam crèmelaagje doet ontstaan.