Verleden tot heden....

Van dorpswinkel tot regionale speciaalzaak
Al 60 jaar is de winkel gevestigd in Honselersdijk, in het hart van het Westland. Alles op het gebied van koken, tafelen en cadeaus kunt u bij ons vinden, tevens een zeer uitgebreide collectie in onze verf- en behangspeciaalzaak en dat alles onder één dak!

Frans en Mies Valk zijn op 1 januari 1953 begonnen met de winkel in Honselersdijk. Frans Valk had een schildersbedrijf en dus waren de eerste artikelen die ze verkochten ook voor die branche. Mies Valk ging dit uitbreiden met huishoudelijke artikelen. Dit leidde al snel tot specialisatie van mooie merken en producten in de koken- tafelen- cadeaubranche én de verf- en behangbranche. 

Dit familiebdrijf werd voortgezet door oudste zoon Jens en zijn vrouw Els (+ 1949-2011). 
Het bedrijf heeft al vele metamorfoses ondergaan en de collectie blijft ieder jaar wisselen om de laatste trends te volgen naast het vaste assortiment vertrouwde A-merken.

Wij bieden u vele eet- en drinkserviezen, bestekcassettes, tafellinnen en mooie accessoires om thuis uw eigen stijl en sfeer te creëren. Kokkerellen is snijden met een perfect uitgebalanceerd mes op een sterke houten snijplank, handige keukenhulpjes voor een makkelijke of juist speciale vervaardiging van gerechten en vervolgens alle ingrediënten koken, wokken, braden of sudderen in mooi vormgegeven pannen.

Op het gebied van de tafelcultuur zijn vele keuzes mogelijk, van de moderne stijl tot klassiek, van een elegante tot strakke vormgeving en van chique tot trendy.

En om de ambiance compleet te maken, hebben wij een collectie cadeauartikelen uiteenlopend in stijl en voor iedere beurs. Ons team is vakkundig en wij helpen u graag bij het maken van uw persoonlijke keuze uit de vele artikelen in onze winkel. Graag tot ziens in onze winkel!

 


Winkel Jens Valk maart 1985
Foto links: Els Valk-Woudt, Jens Valk en Mies Valk-Sonneveld voor de Geschenken winkel
Foto rechts: Frans Valk opent de verbouwde Verf & Behang winkel, links van hem schoondochter Els en rechts zijn vrouw Mies en oudste zoon Jens 

(Maart 1985)